keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Syöpä uusinut

Syöpä on saapunut paikalle jälleen !! Ette tiiä kuinka hermostuttaa, ei olisi tähän enää jaksanut ryhtyä mutta minkäs teet.

Jo marraskuussa minulta otettiin kontrollikuvat joista kyseinen vierailija löytyi, en vain ole kirjoitellut tänne mitään sillä ollut ajatukset lähinnä siinä että kaikki muut pysyisivät kasassa. Minä itse olen suhtautunut tähän niin että edessä on mitä on, tehtävä täytyy minkä täytyy! Magneettikuvista löytyi pienen pieni syövän alku joka sijaitsee edelleen samassa kohdassa kuin aikaisemminkin eli vasemmassa lapaluussa, syöpälajike on myös sama eli Ewing Sarkooma.

Tällä hetkellä kirjottelen töölön sairaalasta, odottelen helpotusta. Pääsen "helpolla" kun ei tarvii ikuisuuden kestäviä sytostaatteja imeä, nimittäin minulle tehdään leikkaus. Lapaluuta tosin joudutaan leikkaamaan myös palanen pois, mutta tilalle käännetään eri lihaksia joiden tarkotuksena olisi pitää mahdollisimman toimintakyvyllisenä. Huomen aamuna klo. 8.00 alkaa leikkaus ja se kestää monta monta tuntia, sen enempää ei vielä tiedäkkään, mutta jos kaikki sujuu hyvin mmahdollisuus olisi päästä jo maanantaina kotiin :)

5 kommenttia:

 1. Hei!

  Nyt tuli kyllä kaikki kirosanat manattua mielessä... Mä uskon ja toivon, ett kaikki menee hyvin...muuta me ei hyväksytä. Mä tiedän miltä susta tuntuu, mut yritä ottaa taas asenne, ett turpiin annetaan syövälle. Onko mahdollista, ett selviäisit pelkällä leikkauksella? Mä pidän sulle peukkuja ja rukoilen sun puolesta! Toivon, ett kirjotat tänne sit kuulumisia, kun jakselet...sattuneesta syystä sun elämäs kiinnostaa muakin ei pelkästään syövän takia vaan muutenkin haluan tietää mitä sulle kuuluu :) voimahalit täältä ja tsemppiä <3 oot ajatuksissani ja rukouksissani <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sari !
   Kaikkihan meni kuin menikin hyvin ja onnistuneesti. Syövällehän ja muillekkin aina tullu lyötyä nokalle sillä asenteella on hyvä mennä, jaksaa paljon paremmin. Kiitoksia paljon yritän kirjoitella lisää jahka jaksan ja kerkiän :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hei Mayflower !
   Kiitoksia kysymästä oikein hyvin jakselen :) kaikin puolin hyvä olla ja pirteyttä löytyy. Olisi pitänyt kirjoitella het leikkauksen jälkeen että hengissä ollaan mutta on taasiisa jääny. Leikkaushan onnistui täydellisesti ja lapaluusta palanen on poissa samoten syöpä jälleen kukistettiin! Kaikki on siis tällä hetkellä loistavasti :)

   Poista
 3. Hyvä kuulla! Kirjoittelehan kuulumisia :)

  VastaaPoista