maanantai 18. elokuuta 2014

hengis viel dönt wöri

Heipähei kaikkipitkästä aikaa !
Olen kiireessä ja tohinassa unohtanu koko blogin, höh. Mitteepä kuuluu? Mulle kuuluu ihan hyvää !

Kontrolleissa olen käynyt eli keuhkokuvia, magneettikuvia ja verikokeita ja yhdessäkään kuvassa ei ole erikoisimpia näkynyt. Edellisissä magneettikuvissa näkyi kuinka lapaluu alkaa pikkuhiljaa luutumaan omaan muotoonsa ! Keuhkokuvista ei ole kotia soiteltu eli puhtaat on keuhkotkin. Meilahdessa joutuu ravaamaan vielä, mutta siinähän se menee sivussa, Ja hyvin jakselen !

miä iha itte
Kouluun liittyen, työharjottelussa olen ollut jo toukokuusta asti täällä sysmässä, sähkökaapelia maahan kaivettu jo melko paljon! Sysmän kylä kohta käännetty ympäri ja kaivettu täyteen monttuja :D Tämän viikon olen vielä täällä pyörimässä sitten vaihdan lahteen samoihin hommiin lokakuun alkuun asti ainaki. Helepottaa hiukan kun pääsee kotiin yöksi aina nukkumaan, Sysmässä kun ollaan töissä niin viikot olemme nuoramoisissa ja viikonloput sitten missä ikinä olemmekin.

pirkka raktori

mun marsu
lupsu kyydis
Autosta on ollut paaaljon hyötyä moneen otteeseen ! Kilometrejä on tullu ja rahaa on menny iha reippaasti. Mitä enää tekisinkään ilman ajokorttia?Kesäkin tuli ja meni vaan olihan se lämmin, aivan mahtavia lämpimiä päiviä välillä toki liian lämmintä mutta ei se haittaa kunhan muistaa juoda paljon ! Töissähän on aika vaikeaa olla kun aurinko paahtaa kirkkaalta taivaalta suoraan siihen missä pitäisi kovasti rehkiä.. Mutta mutta.. Ompahan tullut uimassa käytyä koirien kera :)

lupsu
risto
mökkeilyy lokalahdella


Minäpäs en varmaan tähän hetkeen keksi mitään kirjoteltavaa taidan painella pehkuihin huomenna uusi työpäivä !
Epeli rupiaa nyt nukkumaan Hyvää Yötä !!!


kukkuu
1 kommentti:

  1. Hei!

    Kiva kuulla, että sinulla on kaikki hyvin elämässäsi :) Tuo koirasi on aivan ihana :). Minulla on kontrollit taas edessä...torstaina verikokeet ja maanantaina magneettikuvaus. Hyvä, että saat nyt elää sitä normaalia sinun ikäisen elämää, mitä pitääkin :) Tsemppiä kaikkeen elämässäsi ja kirjoittelehan välillä kuulumisiasi!

    VastaaPoista