tiistai 7. tammikuuta 2014

koulu jatkuu taas

Juuuu heippa kaikille Epeli se taas pikkuturinoita!

Tänään eletään 7. päivää ja kyllä, koulu jatkuu taas. Ei mitään onhan se ihan mukavaa päästä taas kuluttamaan koulunpenkkejä ! Heräsin jopa ihan ite jostain syystä kelloon, normaalisti en herää vaan äiti herättää. Oikeen reipas koululainen haha !

Oli ensimmäinen koulupäivä ku autolla päräytin pihaan, eikä sekään ihan täysin suunnitellusti menny. Sanotaanko suoraan, että auto vittuili minulle minkä kerkesi :) Tarkoitus oli lähteä hallille ja niin lähdinkin ! vein vähän tavaraa sinne ja sitten muut kahtoivat että mikä on vikana, ja oli muuten niin mielenkiintoinen tapaus, että ne vanhemmatkin miehet ihmetteli ja koittivat selvittää vikaa.. Kuntoon ne taisivat auton saada muutaman tunnin jälkeen, eikä ollu ongelmana ku parkit vaan vaikeeksi se meni.

Takaisintulo matkalla meinasi olla pieniä vaikeuksia. Räntää satoi minkä kerkesi eikä eteensä tahtonut nähdä, tiet oli märkiä ja paljon oli lätäköitä missä meinasi auto mennä omiaan. Varovasti ajaen kaikki sujui, on se mukava saada kortti tähän aikaan vuodesta aah ! Loppuviikkoja odotellessa kun tulee pakkaset ja lumisateet voivoi. Mutta eihän siinä hyvää harjottelua niin kesällä on mukava sitten ajella !

No mutta Epeli ei keksi nyt enempiä niin katsellaampas taas lisää kunhan keksin kirjoitettavaa !!
Moikka moi ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti