torstai 19. joulukuuta 2013

uusi aloitus

Elikkäs hei kaikille Epeli täällä kirjoittelee juu! :)

Ajattelin aloittaa kokonaan uuden blogin sillä edellinen blogini Ewing Sarkooma on pelkästään syöpäblogi, eikä syöpäaiheisia päivityksiä ole muutakuin kontrollikäynnit. Joten tässäpäs olisi uusi blogi jonne päivittelen ihan puuta heinää sekä kontrollikäyntiä ja ihan muutakin syöpäaiheista asiaa jos keksii!

Oikea nimeni on siis Emppu, mutta käytän blogissa nimeä Epeli. Olen siis tällä hetkellä 18- vuotias mies joka on sairastanut harvinaista syöpää nimeltä Ewing Sarkooma sijaitsien vasemmassa lapaluussani. Tieto syövästä alkoi 7/2012 ja hoidot aloitettiin melkein heti! 10 kuukautta hoidoissa ravattiin ja syöpä kukistettiin, viimeinen hoito loppui 5/2013 ja olen siitä eteenpäin kulkenut kontrollikuvissa eikä mitään poikkeavaa ole mistään kuvista näkynyt. Vanhasta blogista voi käydä lukemassa enemmän juttua jos kiinnostaa, se voi olla hiukan suttuinen.

Käyn tällä hetkellä koulua Keudalla ja olen maarakennus linjalla 2. vuodella. Tämä koulutus kestää 3 vuotta ja jouduin syövän sairastelun takia jättämään 1 lukuvuoden käymättä, eli olisin ilman syöpää jo 3. vuodella. Mutta sananen koulusta, Koulu on sinäänsä ihan jees, mutta minun mielestä tätä ammattia ei oikein opi lukemalla, toki matikka on ainoo mistä on hyötyä kun oppii laskemaan kaikki kaadot, tilavuudet, massat sun muut, muuten ainakin itse opin vain tekemällä. Tätä koulua käyn 6 kuukautta ja toiset 6 kuukautta on työharjottelua, pääsee siis tutustumaan oikeisiin töihin! Isäpuoli on maarakennusyrittäjä ja siltä löytyy töitä minulle. Oma isä on metsäkoneyrittäjä ja siltäkin varmasti löytyy töitä, sillä mielenkiintoa löytyisi tähänkin ammattiin!! Mutta katsotaan mikä minusta nyt tulee, kun ei kaikkea voi vielä tietää.

Kirjoittelen tänne aina kun muistaa/ jaksaa/ kerkee, koitan ainakin mahdollisimman usein kirjoitella jottei ihan homehdu koko blogi. Tämä teksti on nyt vain aloitus, jotta pääsen muokkaileen blogia mieleni mukaan :)
Saapi seurata, Saapi kommentoida ja Saapi kysellä ihan mielen mukaan :)
Mutta mutta, Tervetuloa tänne minun seuraani ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti