perjantai 20. joulukuuta 2013

kulunutta viikkoa

Hellurei jälleen!

Kuluneesta viikosta ajattelin hiukan höpistä. Minun koulu järjestää joka vuosi tämmöisen kuin "joulumaa", ne tietää ketkä tietää, mutta tänä vuonna minä olin yksi niistä jotka oli ohjaamassa siellä liikennettä! nimittäin siellä kävi sen verran porukkaa että ilman meitä ei olisi liikennejärjestelyistä tullut mitään. 6 päivää kestäneessä joulumaassa kävi ihmisiä reilut 16000 eli porukkaa oli!

Itse tykkäsin olla ohjaamassa liikennettä siellä, koska.. no se oli suurta vaihtelua tuohon koulunkäyntiin ja lapion nojaamiseen verrattuna, ja se mikä siin oli parasta niin tapasin siinä ollessa aivan mahtavia ihmisiä!! Samasta koulusta mutta eri alalta oli porukkaa myös ohjaamassa liikennettä ja niin tutustuin heihin :) Kerranki on ihmisiä jotka tulee juttelemaan! :o Olen nimittäin vähän ollut yksinäinen, mut sekin muuttui tuon liikenteen ohjauksen jälkeen!!

Nyt kun joululoma alkoi niin voi melkeimpä sanoa että ikävä tulee näitä kyseisiä ihmisiä!! Mul oli hauskaa toivottavasti oli kaikilla muillakin jotka ohjailivat!! :)

No mut hei Epeli toivottelee kaikille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!! :) kirjoittelen lisää varmaan ensvuonna!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti