torstai 2. tammikuuta 2014

uutta vuotta 2014, kortti ja kontrolli

Terveppä terve kaikille! Ensiksi Epeli toivottelee kaikille Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2014 !! Sitten kertoo pieniä kuulumisia!

31.12.2013 uuden vuoden aattona on juhlittu niin tulevaa vuotta kuin minun ajokorttiani. Elikkäs tiistaina minulla oli ajotunti sekä inssi, ja inssistähän pääsin läpi että heilahti ! :) Pieni paniikki ja jännitys oli päällä koko aamun, mutta se meni ohi kun pääsi liikkeelle inssin kanssa. Jostain syystä luulin että se on yhtä kauhua ajaa inssiä mutta toisimpa meni, ihan sitä samaa ajelua kuin normaalistikkin ajotunnilla vaan oli 20 min. lyhyempi ajo. Stressata ei saanut, siitähän ei olisi tullut yhtään mitään sillon ! kaverien painostuksesta stressi ja se paniikki meni ohi "et panikoi niin kaikki menee hyvin!" "älä ressaa niin se menee hyvin!" olihan se loppujen lopuksi uskottava että no niin joo.. Elikkäs niin, "kortti" (siis paperilappunen) on nyt taskussa!!!!
 
                                                          Pitihän se pieni kuva räpsästä raketista :)

Mutta sitten tämä uuden vuoden vietto. Minullahan oli ihan mukava uusi vuosi, heti tottakai pari reissua piti kaupassa heittää kun kerta se kortti on saatu niin mikä ettei. Siinähän me sitten odoteltiin vieraita illan kähmeessä viettämään uuttavuotta! Muutamia raketteja paukutellen ja alkomaholia juoden meni yli puolen yön ennenkuin nukkumaan jaksoi mennä. Elikkäs oikeastaan mitään erikoista ei siinä sitten ollut !

Noh ensimmäinen päivä tätä vuotta meni ihan normaalisti tylsyydessä ja tietokoneella istuessa niinkuin yleensäkkin :D Tuli yö eikä tahtonut millään väsyttää, niin lähdimme isäpuolen kanssa siirtämään telakonetta hallille huoltoon! Käytiin saaren koulun pihalta hakemassa kone kyytiin ja lähdettiin kohti hallia ajelemaan! Hallilla kone alas lavetilta ja sitten takaisin kotiin, eli ei mikään pitkä reissu! Unta en saanut kuin vasta joskus klo. 4.00 aikoihin..

Tänä aamuna aikainen herätys koska piti lähteä meilahteen kontrollikuviin! Tänään oli pelkkä keuhkokuva tiedossa vaikka yrittivät työntää minua magneettikuvauksiin. Nomutta ei siitä sen enempää kävimme myös syöpäkliniikalla näyttämässä luomea selässä, koska äitin mukaan se on kasvanut hillittömästi ja näyttää epäillyttävältä. Hoitaja kurkkasi myös ja sanoi heti että " Ihan normaalille luomelle se näyttää, vaikka kookas onkin. Mutta suosittelen että se poistettaisiin koska iän myötä siitä voi syntyä jopa ongelmia.." Eihän siinä luomenpoistoon siis kuhan pääsee ! Mutta kontrollikuvista tiedän vasta myöhemmin vastauksia sillä minulle soitetaan jos jotain syöpään liittyvää ilmenee kuvissa, mutta jos ei näy mitään erikoista niin eivät soittele ollenkaan!

Meilahdesta kun päästiin niin minulla meni loppuilta töissä! :) siivoiltiin erästä autoa millä saan ajella niin kauan että tulee oma auto niin siinähän se aika rienti !

No.. eipähän tässä varmaan tämän ihmeempiä minä rupean suunnittelemaan kohta nukkumaanmenoa että jaksaa aamulla lähteä töihin!
Heippa hei!!

2 kommenttia:

  1. Heipä hei :) Mulla on mennyt tää joulun aika kiireisenä, kun meillä on kaikki lapset ollut täälä Imatralla ja 1 lapsenlapsi 8kk :). Tiian valmistujaisia vietettiin vielä just ennen joulua meillä 21.12 ja nyt ois sitten tammikuun 1 päivä mun vanhemman pojan häät Lappeenrannassa...ett juhlia riittää :) Me vietettiin Uutta Vuotta ihan kotona...tääl oli Jonne, Mira ja Alisa meidän kanssa ja nuorempi poika Joonas ja hänen tyttöystävä Tinja piipahti myös täälä. Hienoa, ett sait ajokortin :) Mä pidän sulle peukkuja, ett kuvaukset on taas puhtaat. Mulla on 13.3 vasta se magneettikuvaus eli sitte tulee taas puol vuotta täyteen viimeisestä kuvauksesta. Jalat on mennyt aika hyvin eteenpäin, vaik polvista alaspäin on vielä tunnottomuutta...pystyn kyl kävelemään jo ilman sauvoja. Pikkulikan kanssa käydään joka päivä kävelemässä 3-5 kilometriä ja silloin pidän toista sauvaa turvana :) Sul on hyvä, ett pääsit heti normaaliin elämään kiinni :). Mä oon ainaki viel 2 vuotta työkyvyttömyyseläkkeellä jalkojen takia ja sit katotaan taas onko ne mis kunnossa. Onneks on pystynyt liikuntaa jo harrastamaan, niin se kyl on parasta kotona olon tylsyyteen :D. Oon miettiny, ett äkkiä sitä tulee normaalit aatokset, vaik sillon ku sairasti, niin mietti miten olisi tyytyväinen, jos saisi vaan olla kotona rakkaittensa luona ja nyt jo haluis jotain "äksönii" elämäänsä. Työhän se olis parasta toimintaa...mä tosin varmaan joudun uudelleenkoulutukseen, kun en hoitajan töitä varmaan enää pysty tekemään, mut onhan se opiskelukin kivaa :). Toivottavasti tää uus vuos toisi kaikkea mukavaa sun elämään, sä oot sen ansainnut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nonnii on juhlia ja tekemistä riittäny ! :) se on mukavaa kun pääsee liikkeeseen eikä tarvitse kotona lorvia, iskee pian tylsyys. Se on ihan totta, itsekkin kauan toivoi sitä että saapi olla kotona päivät pitkät eikä tarvitsisi mennä mihinkään, vaan jos nyt suoraan puhutaan niin ei se ollut kivaa! tekeminen loppu niin kyllä se keljutti mielummin oon koulussa ku kotona lorvimassa. mutta mutta kiitoksia, kaikkea hyvää teidänkin uuteen vuoteen! :)

      Poista