perjantai 27. joulukuuta 2013

joulu tuli, oli ja meni
Hei kaikille Epeli täällä taas kirjoittelee!

Sunnuntai päivä jolloin lähdimme ajelemaan kohti pyhäsalmea jonne joulua menimme viettämään. Matka taittui mukavasti oma koira seurana takapenkillä, mutta ajokeli ei ollut mikään paras! Vettä satoi ja tiet oli märkiä sekä loskaisia. Lupsun (koiran) kanssa joka pysähyksessä pieni pissilenkki, liukasteltiin jäillä sekä loikittiin lätäköissä sen kanssa :) Vasta pyhäsalmessa alkoi näyttää kutakuinkin talvelta.

Sunnuntai ilta meni siinä ihan ollessa tädin luona, maanantai alkoi mukavasti kun lähdimme hakemaan joulukuusta moottorikelkka mukana. Pääsin itsekkin kokeilemaan vähäsen että miltä se semmonen tuntuu ja haluan itsellekkin toki. Kuusi saatiin mukaan ja paikalleen sitten koristeltiin, ja siinä iltapäivä meni mukavasti kunnes ilta koitti ja Saatiin vieraita sinne, minun kummityttö tuli perheineen käymään! Ei kummitytössä siis mitään, vaan aivan mahtavaa! Mutta se että minun exä tuli kummitytön mukana ja tuli vielä myöhemmin yksin soittamaan suutansa -.- No mullahan meni mehut siitä heti koska minä tiesin jotain mitä te lukijat ette tiedä enkä siitä sen enempää puhu!

Tiistaina jouluaatto, jouluruoka massut pullolleen mummolassa ja pientä jutustelua. Kun takaisin tädin luokse mentiin niin joulupukki se siellä oli jo käynyt paketit tuomassa ja siitä alkoi pakettien jako sekä aukominen siinä ilta rattoisasti niitä ihmetellessä :) Itse sain joululahjaksi: shampoota, uuden hiiren tietokoneeseen, PARTAKONEEN sekä suklaata! Joulu yö, juhla yö valvottiin sitten pitkäksi ja aamulla herättiin tokkurassa uuteen päivään.

Keskiviikko meni ihan normaalisti ei siinä mitään ihmeellistä, vaan torstaina se sitten alkoi nimittäin kotimatka! pitkä ja rasittava matka oli edessä ja.. no sitten siinä istuttiin :D

          Meidän Lupsu Jyväskylän nesteen pihassa


Kotona odottikin sitten lisää paketteja!! Jako ja aukominen edessä taas ja siinä taas ihmeteltiin loppuilta. Sain siis lisää tavaraa : Pussilakana setti, the simpsons sarjakuvakirja, lisää saiputta ja lisää suklaata, pieni pulmapeli, sukkia ja lahjakortin motonettiin!!!

Perjantai päivässä ollaan ja aamusta autokoulu suoritettu sekä äitin kanssa pieniä asioita kylillä. Kohta ostelemaan raketteja jos jostain löytyy!

Epeli kiittää joulusta kaikkia mukana olijoita ja hyvää uuttavuotta kaikille!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti